Jonas Skepp heter jag.

Som glad sexåring tultade jag hem från lekis och bestämde mig redan då för att bli bagare, och på den vägen är det……

Efter att ha utbildat mig i Linköping, Uppsala och Karlskrona kan jag idag kalla mig Kock, Bagare och Konditor.

Jag har hunnit driva sex egna ställen, varit chef över Skandinaviens första cafékedja och arbetat med allt förekommande i branschen, från Garderobiär till Hotelldirektör.

Det samlat och med snart 20 års erfarenhet av att rita och etablera Restauranger, allt från lilla Korvkiosken till det stora Skolköket, har lärt mig värdet av rätt utrustning och inredning, på rätt plats och till rätt pris.

En erfaren Storkökskonsulent med förkärlek till köksflöden och anpassad utrustning och inredning, efter var kunds specifika behov och koncept.

Kontakta mig gärna, jag svarar alltid, även om jag är i svampskogen eller sitter på en kobbe i St:Annas vackra skärgård….